ferestre-salamander

Plase insecte pentru ferestre PVC

Nu exista imagine!

Plase insecte pentru ferestre PVC

 Plasă de insecte este un atribut indispensabil în prezența ferestrelor din plastic. Este deosebit de necesar ca ele să fie prezente toamnă, vară și primăvară. Aceasta vă va salva nu doar de penetrarea nedorită a insectelor, ci și de intrarea în casa a murdărie și pufului în timpul verei. Vă vom ajuta să alegeți plasa potrivită pentru casa dumneavoastră.
 Este demn de remarcat faptul că cele mai populare sunt trei tipuri de plase: rulouri, prinse pe magneți și rama standard. Vom vorbi despre fiecare dintre ele separat.

Tipuri de plase de insecte

1. Rama strandardă este cea mai populară din cele trei tipuri. Construcția ei este cea mai durabilă, deoarece pânza este întinsă pe un profil din aluminiu. Puteți să o instalați în afara ferestrei PVC și puteți să o eliminați cu ușurință. Îngrijirea acestui tip de plasă este, de asemenea, foarte simplă și nu necesită eforturi speciale.
2. Plase de tipul ca rulouri sunt, de asemenea, destul de populare, deoarece, pentru a le deschide, nu mai trebuie să extrageți întreaga structură, ci doar să apăsați butonul. Când apăsați acest buton, plasa este redusă la minimum într-o cutie de aluminiu, care este instalat în cadrul ferestrei PVC, iar atunci când le deschideți - plasa iese afară, la fel ca în cazul roletelor. Îngrijirea lor este, de asemenea, destul de simplă, deoarece acestea pot fi curățate atunci când sunt deschise.
3. Pe lângă magneții, adesea sunt folosite și încheietoare cu pâsla care sunt atașați la cadrul ferestrei PVC. Acest tip nu are nici o construcție, ci doar o pânza de plasă. Acestea pot fi eliminate și returnate de mii de ori, în timp ce calitatea lor nu se va schimba. Îngrijirea lor este destul de simplă, deoarece puteți elimina pânza și să o spălați aparte.
După enumerarea principalelor tipuri de plase de țânțari, dorim să vorbim despre cel mai important lucru - avantajele acestora.

Avantajele plaselor insecte

1. Materialul din plasă este inofensiv și nu conține substanțe chimice nocive. Chiar și la încălzirea lor, nu emite nimic.
2. Puteți lăsa întotdeauna fereastra deschisă, fără să vă fie teamă că insectele vor vor pătrunde prin ea.
3. Varietatea și designul lor le permite să fie utilizate absolut pentru orice fel de fereastră.
4. În vânzare sunt disponibile un tip special de plase care nu permit pătrunderea nici măcar alergenilor și prafului!
5. Orice fel de plasă de țânțari este foarte ușor de îngrijit, deoarece trebuie doar să fie curățate ocazional cu o cârpă cu detergent și apoi clătită.
6. Va arata întotdeauna atrăgător și va crea sentimentul ca este o construcție unică cu o fereastra.

Plase insecte și animale

 Dacă în casa dumneavoastră locuiești o pisică sau alte animale, cărora le place să sară pe perdele, atunci există o probabilitate ca ei să sară și pe plasă. În astfel de cazuri, este mai bine să procurați o plasă specială, care poate suporta greutatea pisicii și va reduce zgârieturile pe ea la un nivel minim. Nu se recomandă în acest caz să utilizați plasa cu magneți, deoarece din cauza greutății animalului, ele se pot desprinde de structura și, ca rezultat, animalul poate zbura peste fereastră.

Mai multe produse:

Ferestre PVC

Rolete

Profile


 

image itemprop
25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander 3D

 Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile