ferestre-salamander

Diferența dintre ferestre pentru dormitor și bucatarie

Nu exista imagine!

Diferenta intre Ferestre Salamander pentru bucatarie si dormitor.

Dormitorul este odaia unde recuperam energia consumata pe percursul zilei, este refugiul unde ne scufundam in liniste si confort. Faptul cit de bine o sa va simtiti in cea mai intima odaie a locuintei Dumneavoastra, depinde si de Ferestre Salamander pe care le aveti. Pentru a va asigura o stare confortabila termica si fonica este nevoie de Ferestre Salamander cu profil de 5-6 camere izolatoare si un pachet de sticla din doua sau trei folii.

Pachetul de sticla cu doua camere, adica 3 sticle, se recomanda pentru o izolare fonica mai buna in cazul in care locuiti intr-o zona mai zgomotoasa. Daca apartamentul este la primul etaj, sticla tonata pe exterior ar rezolva problema sfidarii intimitatii Dumneavoastra.

De grosimea profilului depinde nu doar izolarea fonica, dar si cea termica, iar pentru un rezultat mai pronuntat, se pune o sticla cu emisivitate redusa Low-E, care protejeaza caldura din interiorul incaperii creind o atmosfera confortabila. In cazul Ferestre Salamander la bucatarie accentul nu se pune pe izolarea termica, ci mai mult pe functionalitatea mecanismului, deoarece Fereastre Kameleon de la bucatarie este deschisa/inchisa mai des.

 

image itemprop
25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander 3D

 Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile