ferestre-salamander

Ferestre Salamander pret. Cum se calculeaza?

Nu exista imagine!

Ferestre Salamander – pret. Cum se calculeaza?

Pretul unei Ferestre Salamander include in sine toate beneficiile pe care le aduce aceasta fereastra in casa Dumneavoastra. La formarea pretului unei Ferestre Termopan se tine cont de mai multe aspecte. Calculul incepe de la dimensiuni (latimea, inaltimea), tipul profilului, producatorul. Profilele se clasifica dupa numarul de camere izolatoare, de unde si vine latimea profilului, grosimea armaturii zincate.

Nu putem nega ca si tara producatoare are influenta asupra pretului. De obicei, profilele cu mai multe camera izolatoare sunt mai scumpe. Culoarea standard a profilului este alba. Laminarea pe o parte (interna/externa) presupune un adaus la pret. Laminarea in masa este cea mai costisitoare. Un alt factor care contribuie la formarea pretului este pachetul de sticla. Sticla simpla este la un pret, pe cind sticla Low-E ,4S, tonata, riflata este mai scumpa.

Mai costisitor este si pachetul de sticla cu Argon, Kripton. Tipul feroneriei aleasa pentru functionarea unei ferestre, de asemenea, are impactul sau asupra formarii pretului. Astfel, nu este corect a fi calculat pretul Ferestre Salamander avind baza de referinta pretul unui metru patrat, deoarece Ferestre Salamander cu aceleasi dimensiuni, dar cu caracteristici diferite (profilul, pachetul de sticla, feroneria, numarul de deschideri) are diferite preturi.

image itemprop
25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander 3D

 Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile