Salamander - Streamline

Picture

Salamander Streamline

Sistemul de profil Streamline se potrive╚Öte ideal celor care pre╚Ťuiesc elegan╚Ťa ╚Öi confortul în cas─â. Seria de profile Streamline întrune╚Öte cele mai înalte nivele de siguran╚Ť─â, izolare termic─â ╚Öi protec╚Ťie împotriva zgomotelor. Suprafa╚Ťa u╚Öor de cur─â╚Ťat ╚Öi rezistent─â la influen╚Ťe armosferice a ferestrelor din PVC Salamander stabilesc standarde noi de durabilitate ╚Öi simplitate în exploatare. Tot de ce ave╚Ťi nevoie pentru a v─â sim╚Ťi confortabil la Dvs. acas─â!

Salamander Streamline AD - pentru o atmosfer─â plin─â de confort

Salamander Streamline AD asigur─â în cas─â o bun─â iluminare natural─â. Iar varietatea de forme geometrii disponibile vor aduce un stil aparte casei Dvs. Ferestrele termopan în baza profilelor Salamander Streamline AD v─â ajut─â, de asemenea, la economisirea energiei. Tehnologie con╚Ťine un sistem 5- ╚Öi 7-cameral cu adâncimea construc╚Ťiei de 76 mm ╚Öi o etan╚Öare pe dou─â nivele, ceea  ce garanteaz─â o izolarie termic─â ╚Öi fonic─â pe potriv─â ╚Öi un nivel înalt de siguran╚Ť─â.

Salamander Streamline MD – eficacitate energic─â la cel mai înalt nivel

Datorit─â arm─âturii largi de o╚Ťel ╚Öi unei structuri multicamerale, cerceveaua  ofer─â protec╚Ťia sigur─â. Cele trei nivele continue de garnitur─â ╚Öi adâncimea de construc╚Ťie de 76 mm ale profilelor Salamander Streamline MD asigur─â protec╚Ťie optim─â întregul an împotriva influen╚Ťelor climatice. Aceasta permite sc─âderea cheltuielilor pe înc─âlzire ╚Öi energie. Produse din PVC calitativ de înalt─â densitate, suprafe╚Ťele Streamline MD sunt u╚Öor de cur─â╚Ťat ╚Öi de între╚Ťinut.

Salamander Streamline Alu – simbioza formei ╚Öi a flexibilit─â╚Ťii

Durabile, u╚Öor de între╚Ťinut ╚Öi economie a energiei maximal─â – nu a fost niciodat─â la fel de u╚Öor de a combina punctele forte ale aluminiului ╚Öi PVC-ului. Profilul cu capac de aluminiu protejeaz─â împotriva condi╚Ťiilor vremii.

Seria Streamline confer─â ferestrelor un aspect elegant de aluminiu ╚Öi garanteaz─â siguran╚Ťa, durabilitatea ╚Öi stabilitatea.

 

Profil cu 5 camere
Protectie fonica 47 dB
Adancime constructiva 76 mm
Esantare Falt
Siguranţă la efracţie RC 2

 

25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â : A++

Salamander 3D

Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile