ferestre-salamander

Profil Streamline Salamander

Picture

Profil Salamander Streamline

Sistemul de profil Streamline se potrivește ideal celor care prețuiesc eleganța și confortul în casă. Seria de profile Streamline întrunește cele mai înalte nivele de siguranță, izolare termică și protecție împotriva zgomotelor. Suprafața ușor de curățat și rezistentă la influențe armosferice a ferestrelor din PVC Salamander stabilesc standarde noi de durabilitate și simplitate în exploatare. Tot de ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil la Dvs. acasă!

Salamander Streamline AD - pentru o atmosferă plină de confort

Salamander Streamline AD asigură în casă o bună iluminare naturală. Iar varietatea de forme geometrii disponibile vor aduce un stil aparte casei Dvs. Ferestrele termopan în baza profilelor Salamander Streamline AD vă ajută, de asemenea, la economisirea energiei. Tehnologie conține un sistem 5- și 7-cameral cu adâncimea construcției de 76 mm și o etanșare pe două nivele, ceea  ce garantează o izolarie termică și fonică pe potrivă și un nivel înalt de siguranță.

Salamander Streamline MD – eficacitate energică la cel mai înalt nivel

Datorită armăturii largi de oțel și unei structuri multicamerale, cerceveaua  oferă protecția sigură. Cele trei nivele continue de garnitură și adâncimea de construcție de 76 mm ale profilelor Salamander Streamline MD asigură protecție optimă întregul an împotriva influențelor climatice. Aceasta permite scăderea cheltuielilor pe încălzire și energie. Produse din PVC calitativ de înaltă densitate, suprafețele Streamline MD sunt ușor de curățat și de întreținut.

Salamander Streamline Alu – simbioza formei și a flexibilității

Durabile, ușor de întreținut și economie a energiei maximală – nu a fost niciodată la fel de ușor de a combina punctele forte ale aluminiului și PVC-ului. Profilul cu capac de aluminiu protejează împotriva condițiilor vremii.

Seria Streamline conferă ferestrelor un aspect elegant de aluminiu și garantează siguranța, durabilitatea și stabilitatea.

 

Profil cu 5 camere
Protectie fonica 47 dB
Adancime constructiva 76 mm
Esantare Falt
Siguranţă la efracţie RC 2

 

25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander 3D

 Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile