ferestre-salamander

Ce ferestre să alegeți la bucătărie?

Nu exista imagine!

Ce fel de ferestre alegem la bucătărie?

 

Bucătăria este una dintre zonele cele mai problematice pentru ferestre, fiin o provocare fiabilității și calității acestora. La bucătărie gătim, prăjim, cineva chiar spală. Toată umiditatea, mirosul de gătit este absorbit de fereastre. Acest lucru duce la distrugerea produsului, apariția mucegaiului și a umezelii în cameră. Un adevărat test pentru fereastre. Prin urmare, alegerea ar trebui să fie abordată foarte atent. Ferestrele din lemn nu sunt potrivite pentru acest rol.

Ele absorb toată umezeala și repede se murdăresc, ceea ce duce la distrugerea lacului, umflarea și putrezire ramei însăși. Ferestre PVC - iată ce se potrivește ideal pentru acest rol.

În primul rând, acestea nu reacționează la umiditate. Prin urmare, pot fi instalate în bucătărie și baie, bazin, sauna și alte zone cu umiditate extrem de ridicată.

În al doilea rând, plastic nu se murdărește atât de mult, e ușor de curățat și nu absoarbe mirosurile. Pentru a spăla ferestre PVC, pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă cu detergent de vase. Nu e nevoie de ceva special.

În al treilea rând, cu ferestre termopan e ușor de aerisit încăperea, ceea ce, fiți de acord, este un factor extrem de important pentru bucătărie. Pentru a scăpa de mirosul de gătit și de a umple camera cu aer curat trebuie să aerisiți regulat bucătăria. Cu ferestre standard de lemn a face acest lucru nu este atât de ușor. Deschiderea oberlihtului nu asigură fluxul de aer adecvat. O deschidere completă a ferestrei este asociată cu o varietate de inconveniențe - e din cauza construcției incomode și încălcarii izolației. Fereastra de lemn odată izolată termic pentru iarnă, este de dorit să nu fie deschisă până la primăvară, altfel e muncă pierdută în zădar. Cu ferestre termopan este mult mai ușor. Ele nu necesită izolație suplimentară, iar sistemul de deschidere convenabil permite reglarea gradului de deschidere. Cu o mișcare simplă puteți atât deschide fereastra în întregime cât și să faceți o mică deschizătură.

 

Atunci când alegeți fereastre PVC pentru bucătărie, este necesar să atrageți atenția ca profilul să fie multi-cameral, iar geamul nu prea subțire. Aerul rece ce pătrunde brusc în camera imediat se depozitează sub formă de condens pe fereastră. Dacă urmați sfatul, veți rezolva această problemă. Aceaste fereastre PVC vor face față condensului și nu va permite aerului rece să pătrundă în încăpere.

image itemprop
25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander 3D

 Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile