Ce fel de ferestre alegem la buc─ât─ârie?

Nu exista imagine!

Buc─ât─âria este una dintre zonele cele mai problematice pentru ferestre, fiin o provocare fiabilit─â╚Ťii ╚Öi calit─â╚Ťii acestora. La buc─ât─ârie g─âtim, pr─âjim, cineva chiar spal─â. Toat─â umiditatea, mirosul de g─âtit este absorbit de fereastre. Acest lucru duce la distrugerea produsului, apari╚Ťia mucegaiului ╚Öi a umezelii în camer─â. Un adev─ârat test pentru fereastre. Prin urmare, alegerea ar trebui s─â fie abordat─â foarte atent. Ferestrele din lemn nu sunt potrivite pentru acest rol.

 

Ele absorb toat─â umezeala ╚Öi repede se murd─âresc, ceea ce duce la distrugerea lacului, umflarea ╚Öi putrezire ramei îns─â╚Öi. Ferestre PVC - iat─â ce se potrive╚Öte ideal pentru acest rol.

 

În primul rând, acestea nu reac╚Ťioneaz─â la umiditate. Prin urmare, pot fi instalate în buc─ât─ârie ╚Öi baie, bazin, sauna ╚Öi alte zone cu umiditate extrem de ridicat─â.

 

În al doilea rând, plastic nu se murd─âre╚Öte atât de mult, e u╚Öor de cur─â╚Ťat ╚Öi nu absoarbe mirosurile. Pentru a sp─âla ferestre PVC, pur ╚Öi simplu ╚Öterge╚Ťi cu o cârp─â umed─â cu detergent de vase. Nu e nevoie de ceva special.

 

În al treilea rând, cu ferestre termopan e u╚Öor de aerisit înc─âperea, ceea ce, fi╚Ťi de acord, este un factor extrem de important pentru buc─ât─ârie. Pentru a sc─âpa de mirosul de g─âtit ╚Öi de a umple camera cu aer curat trebuie s─â aerisi╚Ťi regulat buc─ât─âria. Cu ferestre standard de lemn a face acest lucru nu este atât de u╚Öor. Deschiderea oberlihtului nu asigur─â fluxul de aer adecvat. O deschidere complet─â a ferestrei este asociat─â cu o varietate de inconvenien╚Ťe - e din cauza construc╚Ťiei incomode ╚Öi înc─âlcarii izola╚Ťiei. Fereastra de lemn odat─â izolat─â termic pentru iarn─â, este de dorit s─â nu fie deschis─â pân─â la prim─âvar─â, altfel e munc─â pierdut─â în z─âdar. Cu ferestre termopan este mult mai u╚Öor. Ele nu necesit─â izola╚Ťie suplimentar─â, iar sistemul de deschidere convenabil permite reglarea gradului de deschidere. Cu o mi╚Öcare simpl─â pute╚Ťi atât deschide fereastra în întregime cât ╚Öi s─â face╚Ťi o mic─â deschiz─âtur─â.

 

Atunci când alege╚Ťi fereastre PVC pentru buc─ât─ârie, este necesar s─â atrage╚Ťi aten╚Ťia ca profilul s─â fie multi-cameral, iar geamul nu prea sub╚Ťire. Aerul rece ce p─âtrunde brusc în camera imediat se depoziteaz─â sub form─â de condens pe fereastr─â. Dac─â urma╚Ťi sfatul, ve╚Ťi rezolva aceast─â problem─â. Aceaste fereastre PVC vor face fa╚Ť─â condensului ╚Öi nu va permite aerului rece s─â p─âtrund─â în înc─âpere.

25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â : A++

Salamander 3D

Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficien╚Ť─â energetic─â : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile