ferestre-salamander

Ferestre termopan sau de lemn - ce este mai bine?

Nu exista imagine!

Ferestre termopan sau de lemn - ce este mai bine? 

 

Oricine a avut de instalat ferestre, s-a confruntat cu întrebarea: ce e mai bine de ales - ferestre termopan sau de lemn? Nu sunteți singur în astfel de îndoieli. Ambele tipuri de ferestre au avantajele și dezavantajele lor, și mulți își pun întrebarea ce e mai bine de ales. Să enumerăm avantajele și dezavantajele ambelor tipuri de ferestre.

Aspectul Ferestre Termopan

Ferestrele clasice din lemn au un aspect nobil și sunt în stare să creeze vizual o senzație de căldură și confort. Este adevărat. Cu se pot opune acestui lucru ferestre PVC, vă întrebați. În primul rând, universalitatea. Ferestre termopan se potrivesc perfect în case la țară, precum și într-un birou modern în stil hi-tech, în plus, varietatea de culori, configurații și opțiuni le face soluția ideală pentru orice design. În al doilea rând, longevitatea. Ferestrele din lemn își păstrează aspectul atractiv, dacă o dată la câțiva ani sunt acoperite cu un nou strat de vopsea și de lac. Ferestre PVC nu necesită nimic mai mult decât atât, acestea sunt ușor de curățat și nu absorb murdăria.

Eficiența termică Usi Ferestre Termopan

Principalele avantaje ale ferestrelor din lemn sunt considerate în mod tradițional, capacitatea de a „respira“, adică acestea oferă un flux de aer proaspăt în casă, în timp ce ferestre PVC izolează complet posibilitatea de pătrundere a aerului. Cu toate acestea, există aici un dezavantaj important. Această caracteristică a ferestelor din lemn reduce coeficientul de eficiență termică. Astfel, ferestre termopan care se încadrează perfect oferă o mai bună protecție împotriva curenților de aer și a pierderilor de căldură, și, prin urmare, vă economisc bani pe încălzire!

Siguranța Usi Ferestre Termopan

Un alt dezavantaj al ferestrelor din lemn este faptul că lemnul arde. Ferestre termopan, din contra, nu se imflamează și se sting singure ușor, ceea ce este un factor decisiv pentru securitate în caz de incendiu. Iar furnitura modernă care este utilizată în producția de ferestre PVC, vă permite să vă protejați împotriva efracției. Ferestrele din lemn, din păcate, nu se pot lăuda cu același nivel de protecție.

Fie alegeți ferestre din lemn sau ferestre PVC - este o decizie personală. Cântăriți toate argumentele pro și contra, determinați ce contează cel mai mult pentru Dvs și faceți alegerea potrivită!

 

image itemprop
25
Profile Salamander
Salamander - Streamline
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A+

Salamander - Streamline

Salamander 3D
Camere profil : 5
Latime profil : 76 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander 3D

 Salamander - bluEvolution
Camere profil : 6
Latime profil : 92 mm
Clasa de eficiență energetică : A++

Salamander - bluEvolution

ferestre salamander moldova

Ferestre in Rate cu 0%

Aflati conditiile