Cel mai mare producător de uși și ferestre din profil Salamander în Republica Moldova.

Suntem producători care producem Ferestre si uși PVC Salamander, la comandă pentru clienții din Moldova. Ferestre si usile termopan produse de noi se deosebesc prin design deosebit și sunt remarcabile prin rezistență și calitate.

FĂ COMANDĂ de uși sau ferestre și vei primi CADOU Feronerie (ROMB System)

Achitare în rate cu 0% dobândă

1156
Proiecte Realizate

896
Clienți

1210
Design-uri Personalizate

36
Parteneriate

24/7
Suport Telefonic

Profilele PVC SALAMANDER

Profilele PVC SALAMANDER, care sunt pentru noi materia prima principala, vin din cel mai bun loc - Compania SALAMANDER. Aceasta fabrică are producția și centrul logistic în Bavaria, cu o lungă istorie, decenii de experiență și know-how.

Profilele PVC Salamander, integrate in fabricația de usi si ferestre KAMELEON, sunt capabile sa faca față oricaror condiții extreme de folosință. Calitatea materialului PVC folosit în producția profilelor dă o rezistență foarte bună la intemperii dar și la variatiile mari de temperatura. Acest lucru asigura fiabilitatea ferestrelor si usilor in conditii de solicitari intense si stabilitate in timp.

Picture

Profilele au o suprafata UNICA, perfect plana si lucioasa, la care particulele fine de praf nu pot sa adere. In consecinta acestea se pot curata usor, fara a afecta, in timp, culoarea. Culoarea alba SALAMANDER sau alte colori cer un efort minim de curatare pentru a arata la fel de bine ca atunci cand au fost montate.

Profilele PVC SALAMANDER indeplinesc toate cerintele ecologice ale momentului. Producatorul german tine cont de cele mai noi exigente in alegerea materiei prime si rigurozitate in procesului tehnologic de productie a profilului PVC. Este recunoscuta calitatea profilelor PVC produse exclusiv in GERMANIA.

Pentru a va convinge calitatea acestui profil aveti la dispozitie sute de teste efectuate la cele mai prestigioase institute europene pentru certificarea profilului PVC Salamander.

Echilibrul perfect intre izolare si comunicare.

Durata de viata de 50 de ani a profilului PVC este certificata de institute independente pentru Romania. Acest fapt si certitudinea eficientei termice deosebita a acestor categorii de ferestre si usi - duce la consum energetic mic pentru incalzire si implicit creeaza premize pentru reducerea emisiilor CO2. Acest atuu ecologic este completat de faptul ca PVC-ul este reciclabil. Ferestrele si usile vechi sunt considerate valoroasa materie prima. Dupa demontare tamplariei PVC, profilul vechi se poate readuce la forma de granule si poate fi utilizat pentru producerea de noi profile fara nicio pierdere de calitate.

Ca element de design in arhitectura, ferestrele si usile noastre dau atat imaginea exterioara dar contureaza si spatiul nostru privat. De aceea alegerea lor este foarte importanta avand in vedere durata de functionare, faptul ca sunt parte a structurii, dar si aspectul estetic si functional al habitaclului.

Ferestrele si usile KAMELEON, construite cu profile PVC Salamander, incerca sa gaseasca balanta perfecta intre IZOLARE TERMICA si COMUNICARE. Produsele noastre nu trebuie sa ne separe brutal de natura dar, in acelasi timp, sa ne asigure liniste si confort in momente de intemperii.

In concluzie, ferestrele si usile noastre trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele trebuie sa faca fata tuturor cerintelor noului nostru stil de viata si preferintelor din ce in ce mai ridicate de confort.

  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo

Schema Profilului

Montarea unei ferestre de foarte bună calitate reprezintă un factor important în economisirea de energie.

ferestre pvc steclopachet

FĂ COMANDĂ de uși sau ferestre
și vei primi CADOU Feronerie (ROMB System)

Ce este PVC-ul?

PVC-ul a fost descoperit in anul 1912 de Fritz Klatte.

Rezistenta la conditii climatice

PVC-U asigura o buna rezistenta la atacul bazelor, acizilor neoxidanti, sarii, alcoolilor, grasimilor si uleiurilor minerale. Ca rezultat, profilele PVC-U pentru ferestre se comporta excelent sub majoritatea conditiilor agresive de clima (zonele de coasta sau zonele industriale abundent poluate, de exemplu). In oricecaz PVC-U este sensibil la solventii clorinati, benzen, toluen, xilen, acetona, esteri si, la cantitati mai mici, la acizi oxidanti (dar, ca o regula generala, un profil de fereastra nu vine in contact cu astfel de produse). Toate aceste teste au aratat excelenta rezistenta la imbatrinire Aceasta rezistenta rezulta in buna conservare ale culorilor originale si ale proprietatilor fizice.

Protectia la foc

PVC-ul are o buna rezistenta la foc deoarece contine clor. Temperatura ceruta pentru ca PVC-U sa ia foc este cu mult mai mare de 150 0 C decat cea ceruta pentru lemn. Odata aprinse, majoritatea PVC-U folosite in cladiri se sting singure. Ele pot, oricum, continua sa arda in combinatie cu alte materiale. Cu toate acestea, caldura raspandita de PVC-U este mai mica decat cea raspandita de alte materiale plastice si de lemn. Deci folosirea PVC-U in loc de lemn reduce riscul incendiului si de asemenea viteza cu care se poate propaga. Aceasta combiantie a proprietatilor conduc aplicatiile din PVC-U spre cea mai buna categorie amaterialelor organice pentru prevenirea incendiilor.

Izolare termica

Incalzirea reprezinta 60-70 % a consumului de energiei al locuintei. Pentru a mentine o temperatura mai Inalta in interiorul camerei decat afara, caldura trebuie sa fie in permanenta adaugata ca sa compeseze pierderile de caldura prin diferite elemente de constructie.Pierderile de caldura prin ferestre reprezinta 30-40% din totalul pierderii de caldura intr-o casa. Caldura pierduta printr-un element de constructie este direct proportional cu valoarea U (emisia termica) a elementului. Altfel spus o valoare U mare (exprimata in W/m 2 K) inseamna o energie mare pierduta iar o valoare U scazuta inseamna o izolare buna. Ca silemnul , P.V.C.-U este un foarte bun izolator.

Rezistenta la produsi chimici

Lista cu produsele chimice la care P.V.C.-U poate rezista este foarte lunga si aceasta se poate pune la dispozitie celor interesati, la cerere.

Proprietati antifungicide

Nu permite dezvoltarea mediilor bacteriologice pe acest tip de material, fiind recomandat in spitale,industria alimentara,etc.

Intretinere usoara

P.V.C.-U este extrem de usor de curatat, datorita suprafetelor netezi si lipsite de porozitati folosind un detergent usor dizolvat in apa.

Ne găsiți și pe Facebook!

Contacte

Chisinau, str. Alba Iulia 148/3

022-78-26-58

ferstresalamander.md@gmail.com